Monday, July 17, 2006

GRILLPARTY PÅ FAGERLIEN


Her er det liv og røre.
Sanda har grillet.
Og alle spiser og soler seg.

7 Comments:

Blogger tvangslitterær said...

Den plassen har jeg også sett før!

12:01 AM  
Blogger BESTEFARS BLOG said...

Fager er Lien!
Kristoffer & Co har virkelig renovert gammen og fått på nytt tak, fått ut mark, maur, fungus og råttenskap.

Det er rent levelig og trivelig der. Og det ligger ideelt til tvers over Oslofjorden.

2:00 AM  
Blogger Onkel Doffen said...

Det var et nydelig bilde! Synd ikke fotografen kunne være med på bildet også. Trodde et øyeblikk at du var der, pappa'n, men det var jo meg.

3:53 PM  
Anonymous Anonymous said...

Hihi:-D Det var gøi, dah:)

12:44 AM  
Blogger Onkel Doffen said...

Nå er den store stygge rota nedenfor sjulet fjernet. Det er meget sympatisk av treverk å bli lettere når det tørker og god tørkesommer har det vært!

Musespiste bensinpumper er byttet ut og gresset er slått. Det gjorde susen for å få bort klegg og fluer. Myggen har ikke tålt den varme sommeren, men klegg, veps og flott har kost seg desto mer. Tuneflua er visst nesten utryddet uten at jeg vet hva det er enda.

Her er litt nyere historie etter at vi startet riving og oppbygging i 2001.

http://hip.no-ip.com/

Jeg får stadig spørsmål om jeg ikke er ferdig med hytta snart, men det har jeg ikke tenkt å bli. Det er en svært langvarig prosess!

Fagerlien er barndomshjemmet mitt har jeg funnet ut. Det er så mange gode minner som knytter seg til stedet. Jeg ønsker å beholde det mest mulig likt de minnene jeg har.

1:55 PM  
Blogger Toril said...

Jeg er så glad for at noen bevarer det. Godt at det ikke forsvant da det var som råtnest. Kjempejobb, Doffen! Kommer og besøker deg en gang!

11:59 AM  
Blogger Onkel Doffen said...

Vi får ta et slektsstevne der engang. Bestille litt godvær og kanskje helgrille et lam eller noe sånt. Burde være tumleplass nokk for den horden vi har blitt.

Skulle noen være uheldige å skade seg har jo sykehuset i Moss alerede prøvd ut Lada'n min som sykebil da jeg brakk beinet der oppe.

3:10 PM  

Post a Comment

<< Home